Innovació oberta i economia circular: Aliança entre Pastisart i la FoodTech Agrosingularity.

Aquest any 2024, a INDPULS, estem enfocats en dos grans reptes: la circularitat i la traçabilitat. La tasca de Pastisart, una de les empreses fundadores d’INDPULS, n’és un bon exemple com a model d’innovació oberta i economia circular dins de la indústria alimentària.

 

Pastisart és una Corporate de bollería fresca congelada, compromesa des de 1990 a oferir als seus clients una àmplia gamma de productes tradicionals i noves creacions d’alta qualitat.

Recentment ha anunciat un acord de col·laboració amb la FoodTech Agrosingularity, la startup murciana nascuda el 2020 que reivindica els subproductes del sector alimentari, convertint les sobres en superingredients amb gran valor nutritiu i tecnològic.

La seva aliança inclou l’ús d’alguns ingredients upcycled de la startup com fibra dietètica alimentària o aromes i sabors naturals, per a la seva integració en les formulacions de massa batuda, com ara plum cake, bescuits, magdalenes, entre d’altres, de Pastisart.

D’aquesta manera es redueix la petjada de CO2 i es contribueix a una alimentació més saludable i natural. A més, permet a Pastisart donar resposta a les noves necessitats dels clients a través de nous productes innovadors. Entre les novetats d’aquest 2024, destaquen productes on the go i ready to eat.

 
“Els clients busquen un producte que els permeti fer una ingesta ràpida, però sense renunciar al sabor ia la nutrició”, afirma l’empresa.

Amb aquestes iniciatives, Pastisart no només es consolida com a referent en innovació i sostenibilitat dins del sector alimentari, sinó que també demostra el valor de la col·laboració i l’aliança de corporates amb startups com Agrosingularity.

Twitter
LinkedIn