5 llibres sobre Management i Innovació per gaudir a l’estiu

Aprofitant que és temps de vacances, des d’INDPULS volem recomanar alguns dels nostres llibres favorits sobre Management i Innovació per llegir durant l’estiu i despertar la curiositat i ampliar coneixements en el món empresarial.

“Smarter Collaboration” de PhD Heidi K. Gardner.

En el fòrum AMEC 2023 sobre col·laboració, vam tenir l’oportunitat d’escoltar l’entrevista a la PhD Heidi K. Gardner, sobre Col·laboració Intel·ligent. Us recomanem el seu últim llibre “Smarter Collaboration”, un llibre indispensable que presenta un pla d’acció pragmàtic que combina relats, noves investigacions empíriques i nombrosos consells pràctics per ajudar les empreses a prosperar mitjançant una col·laboració més efectiva.

“Resultados De La Innovación abierta” de Henry Chesbrough.

Per obtenir un valor afegit de la innovació, les empreses han d’obrir els seus processos d’innovació i els fluxos de coneixement per generar un nou creixement, nous ingressos i futures oportunitats de negoci. Utilitzant nombrosos exemples del món real, Chesbrough il·lustra com molts dels mètodes més coneguts de la innovació oberta, com ara el crowdsourcing, el programari de codi obert o els intermediaris d’innovació, poden i han de ser utilitzats en connexió amb l’organització en el seu conjunt per obtenir un valor real a llarg termini.

“ReCulturing: Design Your Company Culture to Connect with Strategy and Purpose for Lasting Success” de Melissa Daimler.

Com a una de les líders de pensament i expertes més reconegudes en aquest tema, Daimler proporciona un manual per construir un negoci en el qual els empleats tinguin claredat sobre el per què, el què i el com estan treballant, el que naturalment condueix a un alt rendiment i el desig de romandre a l’empresa a llarg termini.

“Scaling Up (Dominando los Habitos de Rockefeller 2.0” de Verne Harnish i l'equip de Gazelles.

Es un clàssic del management que hem seguit durant anys i que proposa tècniques per incorporar al nostre dia a dia per guanyar velocitat, agilitat en la presa de decisions, etc. En “Scaling Up”, Harnish i el seu equip comparteixen eines pràctiques i tècniques per establir un negoci o indústria dominant. Aquests enfocaments s’han perfeccionat durant més de tres dècades d’assessorament a milers de CEOs i executius per ajudar-los a navegar la complexitat (i pes) cada vegada major que porta consigo l’expansió d’un emprenedoria.

“Crea: Una guía poco ortodoxa para hacer cosas que marquen la diferencia” de Toni Fadell

Tony Fadell és un mite de la innovació i comparteix en aquestes pàgines la seva experiència i aprenentatge en algunes de les companyies més destacades dels últims trenta anys, com Apple, Nest i Google, en el desenvolupament de productes tecnològics. En aquest llibre, estructurat com una enciclopèdia, recull tot el que ha après: lliçons sobre lideratge, innovació, pensament disruptiu, emprenedoria, èxit i fracàs, combinades amb històries personals de la seva carrera i del seu treball amb figures com Steve Jobs o Larry Page.

Twitter
LinkedIn