Pastisart celebra les seves Jornades d’Innovació

Pastisart, soci fundador d’INDPULS, va celebrar les seves Jornades d’Innovació durant els dies 3 i 4 de juliol. Aquestes jornades, liderades per Núria Betriu, CEO de Pastisart, van brindar un espai per a l’anàlisi, la reflexió i l’intercanvi d’idees amb la finalitat de promoure el creixement de l’empresa, proporcionar coneixement a l’equip intern i crear un entorn col·laboratiu entre els participants.

INDPULS Jornadas innovación pastisart
Durant les jornades, que van comptar amb la participació de diversos professionals del sector, es van abordar temàtiques com les noves tendències, la transformació digital o la innovació oberta.

Aquestes jornades s’emmarquen en la construcció del nou Pla Estratègic 2024-2027 de l’empresa, i tenen com a objectius principals ser font de coneixement per al client intern i generar un escenari de co-creació amb els seus partners.

En aquestes jornades es va comptar amb la participació de diversos stakeholders i es van tractar temes com les noves tendències en el sector de brioixeria (nous productes, ingredients, tecnologies, …); la transformació digital, tant en l’àmbit industrial, en la millora de processos interns, com en la seva orientació al client i consumidor; les diverses possibilitats en envasos sostenibles; o la innovació oberta, entre d’altres.

Precisament en aquest últim punt, va participar Mireia Mir, directora general d’Indpuls.

Mireia va realitzar una ponència sobre el potencial d’entendre la innovació des d’una perspectiva més enllà dels recursos interns de cada companyia i l’exponencialitat que generen els espais d’innovació col·laboratius. “Això sí, la innovació ha de néixer de l’interior de l’empresa i de la capacitat d’observació del client. Per a això, és necessari crear una cultura corporativa que promogui la iniciativa i un compromís integral amb ella, a més d’estar molt atents als insights que ens poden transmetre diverses fonts externes: clients, proveïdors, tendències de mercat, tecnologies, competència…”

Durant la seva presentació, Mireia va explicar a través de diversos casos d’èxit com, des d’INDPULS, es fomenta la col·laboració entre les empreses participants i les startups, amb l’objectiu d’impulsar la innovació i generar valor per a la indústria.

Pastisart és una empresa industrial de brioixeria i fleca ultracongelada al gust. Des de fa més de 30 anys, treballen per unir la millor tradició artesanal amb la tecnologia de vanguardia per elaborar una gran varietat de productes.

Comments are closed.