Big Data, IA i Qualitat de la dada amb Mática Partners i Omma Data

El passat 27 de novembre vam convidar a Marc Serra, CEO i cofundador de Mática Partners, juntament amb el seu soci Juan Ramon González i a Astrid Camprubí, CEO i cofundadora de la startup Omma Data.

Matica

Mática Partners és una empresa ultraespecialitzada, amb un equip de professionals molt ben qualificats -físics, matemàtics, enginyers…- i que han aconseguit ser molt atractius per a les empreses industrials.

Una de les coses que més ens ha cridat l’atenció de Mática és la seva capacitat per atraure i retenir talent molt difícil de trobar avui en dia. Però, tot encaixa quan coneixes una mica més l’empresa: són molt exigents en quant a rendiment i productivitat i a l’hora cuiden molt a les persones, la seva flexibilitat, el seu procés d’aprenentatge, entre d’altres.

Un altre aspecte diferenciador, és el seu model de gestió innovador basat en petites cèl·lules de coneixement, un model molt reptador pel seu equip i que els aporta una gran agilitat.

No tenim departament d’innovació, perquè la innovació forma part del nostre ADN. – Marc Serra, CEO i cofundador Mática Partners.

En una empresa com aquesta no ens sorprèn que sorgeixin noves oportunitats de negoci o spin-off com és el cas d’Omma Data, startup especialitzada en la qualitat de la dada.  Durant la sessió vam comptar amb la participació d’ Astrid Camprubí, CEO i cofundadora d’Omma Data, que ens va presentar la plataforma que han desenvolupat, amb un model de negoci pay-per-use. Es tracta d’una eina de negoci fàcil d’implementar i que permet millorar la presa de decisions gràcies a la seva capacitat de processar qualitat de dades en temps real.

“Entrem en la era de la certificació de la qualitat de la dada i Omma neix per posar a disposició de les empreses una eina capaç de certificar la qualitat de les dades en temps real.” – Astrid Camprubí, CEO i cofundadora Omma Data.
Twitter
LinkedIn