Entrevista a Eduard Aran, fundador de Valerdat, la startup d’ IA que millora l’eficiència de compres i supply chain.

Entrevista Eduard Aran

Eduard Aran és el fundador i CEO de Valerdat, una startup que ha desenvolupat un sistema d’Intel·ligència Artificial per ajudar als departaments de compres i supply chain en la presa de decisions.

Entrevista Eduard Aran

Valerdat ha participat a la 1a edició del programa d’acceleració per a startups impulsat per INDPULS, ACCELERATE YOUR GO TO MARKET, que pròximament celebrarà la seva segona edició. Valerdat va ser una de les dues startups guanyadores, junt amb Biomètrics. Gràcies a això, ha pogut participar en un Seminari a Boston sobre Estratègia, Creixement i Innovació, organitzat per Lead to Change el passat mes de febrer.

Hem parlat amb l’Eduard Aran sobre la proposta de valor de Valerdat, la seva experiència col·laborant amb Corporates i com ha viscut l’experiència del Boston Seminary amb una trentena de directius de diferents empreses.

Quina és la vostra proposta de valor per a les empreses industrials? Quins reptes ajudeu a resoldre amb la vostra tecnologia?

Valerdat ajuda a les empreses industrials a augmentar la rendibilitat i competitivitat per mitjà de l’optimització de les compres. Actualment, els departaments de compres i de la cadena de subministrament de les empreses estan inundats per les dades. La gran quantitat de dades, no solament poden arribar a ser difícils de trobar i gestionar, doncs estant en fonts d’informació molt diferents, sinó que prendre decisions i accions que permetin optimitzar el negoci, resulta impossible.

Valerdat neix com un cognitive advisor per tal d’ajudar als departaments de compres i supply chain a agilitzar el dia a dia i aconseguir els millors resultats.

Quines són les principals dificultats amb les quals us trobeu a l’hora de col·laborar amb empreses?

El principal repte amb el qual ens trobem consisteix en apropar-nos a les organitzacions industrials i aconseguir col·laborar amb elles, alhora que aprenem d’elles també.

Per què vau decidir inscriure-us al programa ‘ACCELERATE YOUR GO TO MARKET’?

Amb un producte consolidat, un dels principals objectius de Valerdat és ajudar a més empreses i poder créixer de forma escalable. El programa que proposa INDPULS, no només és l’únic a nivell industrial, sinó que té capacitat d’unir empresa i Startup i aconseguir que col·laborin, quelcom no aconseguit anteriorment.

Valerdat ha estat una de les dues startups seleccionades per INDPULS per participar en el Boston Seminary 2024 de Lead to Change. Com valoreu aquesta experiència?

L’experiència ha estat molt enriquidora. Poder participar en el seminari i estar una setmana amb altres directius ens ha permès aprendre molt, tornar amb idees clares i saber en què focalitzar-nos per tal de desenvolupar un model de negoci consistent i fer créixer l’empresa.

Quines oportunitats de col·laboració han sorgit a partir de participar en el programa?

Gràcies a la nostra participació al Programa de Startups d’INDPULS, ens hem reunit amb 8 empreses industrials i amb 3 d’elles ja estem amb converses força avançades per iniciar una col·laboració. Espero que aviat puguin consolidar-se i sortir a la llum.

Twitter
LinkedIn