Innovació Disruptiva en Medicina: Avinent Group i el seu Spin-off Inmoovs

Avinent Group, líder reconegut internacionalment i una de les empreses fundadores d’INDPULS, està redefinint la fabricació d’implants i de pròtesis mèdics-dentals mitjançant processos innovadors i completament digitalitzats. Amb una plantilla de 300 empleats i presència a 40 països, Avinent destaca pel seu ús avançat de la fabricació additiva o impressió 3D. Aquesta tecnologia permet utilitzar imatges mèdiques per dissenyar implants i pròtesis personalitzats que són punters al sector.

 

En la cerca contínua per la innovació, Avinent està explorant materials disruptius que prometen revolucionar la manera com pensem els implants. Un d’aquests exemples són l’alternativa als implants tradicionals de titani. Aquests nous materials en què el grup està treballant seran reabsorbits pel cos amb el temps, un avantatge que podria millorar significativament la qualitat de vida dels pacients i potencialment estendre la longevitat.

 

Aquests avenços van ser presentats al programa Revolució 4.0 de 3CAT, on Albert Mangas, Director d’Enginyeria i Operacions d’Avinent Group va compartir les últimes investigacions i desenvolupaments de la companyia.

Inmoovs: La spin-off del Grup Avinent reconeguda als Catalonia Exponential Leaders 2023 d'ACCIÓ.

Expandint el seu camp d’innovació, el 2023 Avinent ha llançat la seva nova empresa Inmoovs, que se centra en tractaments podològics, utilitzant una tecnologia que escaneja les empremtes dels peus i dissenya plantilles ortopèdiques personalitzades mitjançant impressió 3D.

Innovación distruptiva avinent Inmoovs

Inmoovs és una demostració més de la capacitat dinnovació del grup Avinent. Ha estat reconeguda com una de les empreses Exponential Leaders a la iniciativa Catalonia Exponential Leaders 2023 d’ACCIÓ. Aquest reconeixement subratlla l’impacte d’Inmoovs en la creació de nous mercats i models de negoci, i destaca la seva capacitat d’incorporació de tecnologies emergents.

Amb projectes com Inmoovs i el seu compromís continu amb la innovació, Avinent Group promet continuar sent un referent clau en l’avenç de solucions mèdiques personalitzades i d’alta tecnologia.

Twitter
LinkedIn