5 llibres sobre Management i Innovació per a regalar aquest Nadal

En aquestes dates de Nadal, què millor que descobrir nous llibres amb els quals inspirar-nos i aprendre? Des de INDPULS us recomanem cinc llibres que ens agraden sobre Management, Creixement i Innovació per a regalar i gaudir durant aquests dies de descans.

'Rehumanizando la tecnología' de Joana Barbany

'Good to great' de Jim Collins

Referenciat com un dels deu millors llibres sobre gestió empresarial, «Good to Great» és el resultat d’un rigorós treball de Jim Collins i el seu equip de recerca en el qual van identificar els factors clau de l’excel·lència d’un conjunt d’empreses que han aconseguit fer el salt fins a aconseguir uns resultats extraordinaris i sostenibles. Una guia en la qual inspirar-te per a aconseguir diferenciar-te d’altres empreses i que segur que gaudiràs.

Jim Collins és matemàtic, consultor, escriptor i conferenciant, i és autor també del conegut lliuro “Build to Last”.

'Humanocracia' de Gary Hamel i Michele Zanini

 
 
 

'The Circular Economy Handbook' de Peter Lacy, Jessica Long i Wesley Spindler

“The Circular Economy Handbook” és el resultat de molts anys d’experiència i de l’anàlisi de 1.500 casos, dels quals 300 s’inclouen en el llibre. És una guia pràctica essencial sobre com els organitzacions podin fer passos transformadors cap a la circularitat i crear noves oportunitats per a guanyar competitivitat i prosperitat sostenible.

'El mapa cultural' de Erin Meyer

Arran d’una conversa amb els socis de INDPULS sobre la importància de la comunicació efectiva a l’hora de col·laborar amb equips multidisciplinaris i multiculturals, ens van recomanar aquesta meravellosa guia sobre cross-cultural management. La seva autora, Erin Meyer, desgrana els 8 punts diferencials dels nostres trets culturals i ens facilita les eines per a afrontar de manera eficaç els reptes comunicatius més comuns en el món de les relacions internacionals. “El mapa cultural” s’ha convertit en l’obra de referència per a qualsevol lector que vulgui desembolicar-se de la forma més conscient i còmoda en aquest terreny subtil, i a vegades traïdorenc, en el qual s’espera que persones d’orígens diferents treballin juntes en harmonia.

Twitter
LinkedIn