Descobreix els participants del Programa de Suport a Startups ACCELERATE YOUR GO TO MARKET

CALL FOR STARTUPS TO ACCELERATE YOUR GO TO MARKET

Ja coneixem les 10 startups seleccionades per formar part del Programa de Suport a Startups ACCELERATE YOUR GO TO MARKET, una iniciativa d’INDPULS dirigida a contrastar el model de negoci i la proposta de valor de les startups participants per tal d’accelerar la seva entrada al mercat i/o el seu creixement. Es tracta d’un programa personalitzat que combina sessions grupals sobre creixement, activitats amb les empreses industrials associades a INDPULS i sessions de mentoring en gestió per al seu desenvolupament.

 

El Programa començarà el dia 5 de juliol del 2023 i oferirà als participants la possibilitat de col·laborar amb empreses industrials.

 

A continuació, us presentem a les 10 startups participants al Programa:

 

Alternative Energy Innovations

Desenvolupa sistemes de generació d’energia termoelèctrica orientats a la recuperació de la calor residual de la indústria per oferir una tecnologia capdavantera capaç de millorar-ne l’eficiència energètica i reduir-ne l’impacte ambiental.

 

Azitek (Portugal)

Ofereix un sistema de localització en temps real (RTLS) d’RF d’avantguarda que opera a bandes de ràdio sense llicència. Azitek va néixer de la necessitat de comptar amb un RTLS de llarg abast i precisió capaç de servir simultàniament una infinitat de vehicles autònoms que naveguen tant en entorns interiors com exteriors.

 

BeChained AI Technologies

Ha desenvolupat una plataforma de software per ajudar a les empreses a reduir les emissions de CO2 i obtenir ingressos de la flexibilitat energètica, mantenint un consum elèctric equilibrat i reduint la petjada de carboni.

 

BitMetrics

Startup especialitzada en l’automatització intel·ligent de processos basats en visió, principalment en la manipulació i col·locació (incloent-hi la classificació i selecció aleatòria d’objectes coneguts i desconeguts) i la inspecció visual.

 

Brillianetor (Israel)

Desenvolupa solucions d’IA revolucionàries per al camp de la robòtica, dirigides principalment als sectors aeroespacial i automoció. El seu software permet als robots cooperar i comunicar-se entre si de manera autònoma, reaccionar davant d’esdeveniments imprevistos i prendre decisions col·lectives.

 

Factic

Ha desenvolupat una eina que analitza dades històriques i actuals d’operacions conjuntament amb dades externes de valor predictiu per a una gestió eficient de la demanda i del procés S&OP.

 

Mitiga Solutions

A Mitiga Solutions, entenen la importància dels models de risc climàtic precisos, transparents i fiables per protegir actius, inversions i persones. És per això que proporcionen models d’alta resolució impulsats per la ciència, la intel·ligència artificial i més de 20 anys d’experiència al camp.

 

Opground

Ha generat la primera plataforma basada en IA on els professionals de TI són entrevistats per centenars d’empreses alhora a través d’una única conversa amb el seu chatbot.

 

PowerON (Alemanya)

Gràcies a la seva tecnologia propietària PowerON aconsegueix dotar d’estructures toves i multifuncionals el món de la robòtica, perquè actuïn de forma suau, amigable i realista, amb sentit del tacte.

 

Valerdat

Ha desenvolupat un sistema d’Intel·ligència Artificial que dóna suport als Departaments de Compres al seu dia a dia. Analitza dades de diferents fonts i de manera automàtica, per agilitzar la presa de decisions i augmentar la visibilitat en l’optimització del negoci.

 

Pots trobar més informació del programa a: https://indpuls.tech/call-for-startups-2023/

Twitter
LinkedIn