Grupo Carinsa presenta els seus Premis a l’emprenedoria en la celebració del 30è aniversari

Carinsa presenta premios emprendimiento

El 27 d’octubre passat vam celebrar el 30è aniversari de Grupo Carinsa, empresa que forma part d’INDPULS, acompanyats de més de 300 persones al Palau de Pedralbes de Barcelona.

L’empresa que dirigeixen les germanes Vanesa i Dénia Martínez, va commemorar els 30 anys de la fundació de l’empresa creada pel seu pare, Alberto Martinez, presentant les bases dels Premis a l’emprenedoria de l’Institut Alberto Martínez Ortega. Aquests guardons tenen l’objectiu de reconèixer aquelles startups, projectes, iniciatives i/o persones que destaquen per la seva contribució al desenvolupament i innovació de Carinsa, els seus productes i els seus clients. De fet, valoren un dels propòsits de l’Institut Alberto Martínez: impulsar l’emprenedoria.

Carinsa presenta premios emprendimiento
“El propòsit principal dels premis és rendir homenatge a un gran home i visionari, el senyor Alberto Martínez, i arreplegar el seu esperit emprenedor. Grup Carinsa, com a empresa industrial, pot ajudar en tots els aspectes empreses que inicien els seus primers passos” – va destacar Vanesa Martínez, Consellera Delegada de Carinsa.

Categorías

Els Premis de l’Institut Alberto Martínez estan configurats a les categories següents:

  1. Nutrició i salut: Projectes que treballin sobre el benestar del consumidor: millora de perfils nutricionals, primeres matèries amb noves funcionalitats, que innovin en l’elaboració de nous nutrients en salut a través de la cosmètica i la nutrició.
  2. Sostenibilitat, economia circular i impacte: Projectes que treballin en els àmbits de l’alimentació i la cosmètica, amb focus en l’impacte a la societat i el consumidor, en la sostenibilitat i que afavoreixin l’aprofitament dels recursos: nous models d’extraccions, biofermentacions , reaprofitament, envasos biodegradables, processos amb impacte directe en economia circular, eliminació de microplàstics, tractament de l’aigua, etc.
  3. Emocions, la nova disrupció: Projectes amb iniciatives disruptives i tecnològiques al voltant de les emocions, les sensacions i el món dels sentits.

Criteris d'avaluació

En primer lloc, es farà una avaluació tècnica dels projectes. En segon lloc, els criteris que es tindran en compte a les candidatures per als Premis a l’emprenedoria de l’Institut Alberto Martínez Ortega seran els següents:

  1. Innovació. Es valorarà la capacitat d’innovar i aportar solucions a la cadena de valor de Carinsa i del seu sector. Addicionalment es prioritzarà la creativitat als seus ingredients, processos i producte.
  2. Diferenciació. Es reconeixerà que la candidatura compti amb elements distintius, i que sigui especialment destacable pel seu caràcter únic, notorietat, i enfocament a la recerca de solucions.
  3. Es valorarà a les candidatures l’efecte transformador positiu a Carinsa, als seus clients i als consumidors finals: resolució de problemes rellevants, potencial d’internacionalització, així com elevat potencial de desenvolupament en el futur.
  4. Talent: Es valorarà que la candidatura estigui avalada per talent amb passió i energia, amb voluntat d’obrir-se a noves propostes, idees, que vulguin gaudir creant i aprenent, sempre tenint present el propòsit del seu treball i de la seva missió a Carinsa.
  5. ESG: Es valorarà a les candidatures el seu compromís amb el planeta, amb els seus habitants, amb la societat, cuidant en les seves propostes la biodiversitat, la contaminació, els residus, l’aigua, l’aire.

El termini de presentació de candidatures és des del 27 d’octubre del 2023 fins al 21 d’abril del 2024 a les 14.00 hores (CEST). Pots consultar totes les bases legals dels premis al següent enllaç.

Carinsa presenta premios emprendimiento

Enhorabona a tot l’equip de Grupo Carinsa pel vostre 30è aniversari i per ser una companyia referent en innovació, col·laboració, compromís i creativitat!

Twitter
LinkedIn