Així ha estat el mes de gener a INDPULS

Des d’INDPULS, hem arrencat l’any amb l’ambició i el compromís de continuar sent fidels al nostre propòsit: treballar junts per potenciar la innovació amb impacte i impulsar una indústria més sostenible i competitiva a través de la col·laboració. Aquest objectiu marca el nostre pla d’actuació.  A continuació, us compartim algunes de les activitats i visites que hem fet durant aquest mes de gener.

Implicacions de la crisi energètica per a les empreses industrials

Martina Font, Directora Corporativa de Font Packaging, va participar en una taula rodona organitzada pel Cercle d’Economia per parlar sobre “Les implicacions de la crisi de l’energia per a les empreses espanyoles” amb Francesc Rubiralta, CEO de Celsa Group, com a moderador. A la taula rodona hi van participar també, Pedro González, gerent d’AEGE (Asociación de Empresas con Gran Consumo de Energía), Inka Guixà, CEO de La Farga, Joan Groizard, Director d’IDAE (Institut per a la Diversificació i Estalvi de l’Energia),

Els participants van arribar tots a la mateixa conclusió: necessitem energia competitiva, estable i predictible per tal que les empreses poguem planificar a mig i llarg termini i ser competitives a nivell europeu.

Innovació i Equips Comercials

La innovació requereix de treball en equip i de la involucració dels equips comercials per identificar i testejar les millors oportunitats. Per aquesta raó, Xavier Marcet, president de Lead To Change i partner estratègic d’INDPULS i Mireia Mir, directora d’INDPULS, es van reunir amb directius comercials i de màrqueting de totes les empreses sòcies, per parlar d’innovació i de la importància de comptar amb la implicació dels equips comercials per què tingui impacte.

Durant la sessió, es van compartir reflexions sobre el punt d’absorció del futur, l’ empatia, la necessitat d’observar i escoltar el client i la rellevància de la comunicació interna.

Visita a AKO Group

Xavier Marcet i Mireia Mir van visitar l’equip d’AKO Group, empresa recentment incorporada a INDPULS. AKO es dedica al desenvolupament de solucions innovadores per a una refrigeració sostenible i eficient. 

Es van reunir amb Josep Lluis Bescós, CEO d’AKO Group, Miguel Ángel González, Director d’Innovació i R+D, Laura Tornay, directora de Transformació i Elisabeth Llovet, directora de Persones, per posar en comú els reptes de futur de la companyia i conèixer les seves instal·lacions. ¡Benvinguts a INDPULS! 

Twitter
LinkedIn